Consultanta nutritionala

Testimoniale

"Omul potrivit la momentul potrivit! Așa a fost și este Ramona pentru mine. Am aflat de niște probleme de sănătate care au venit la pachet cu restricții alimentare. Ramona este cea cu care lucrez și care îmi îndruma meniul zilnic astfel încât să fiu, în primul rând, sănătoasă! Și apoi, frumoasă 😊 Este o persoană caldă și din punct de vedere profesional, este top!! Personal, sunt mândră de noi, de colaborarea noastră și o recomand cu drag!! Mulțumesc, Ramona! "
"Acum 3 luni am apelat la Ramona pt indrumare in ceea ce priveste alimentatia."Invata-ma sa mananc te rog!",asa am inceput discutia.Cine ar fi crezut ca e asa greu sa stii ce,cum si cat sa mananci?Dar am reusit😊. Dupa 2 luni si 8 kg pierdute ma simt mult mai bine si zic eu ca mi-am indeplinit si obiectivul de a invata sa mananc corect.Multumesc din inima pt tot Ramona!"
"Love her❤❤❤ Sunt berbec, deci încăpățânată rău😂 dar dacă există cineva care mi-a schimbat total modul de a gândi, aceea e Ramona care a reușit să mă facă iar un om sănătos și fericit cum nu mai eram de mult! Mulțumesc Ramo pentru tot!!! Ești un om de milioane!!! Mulțumesc pentru cele -15 kg date jos și pentru fericirea care se vede din nou pe fața mea când merg la shopping 😂"
"5 stele pentru pagina, 5 stele pentru omul Ramona Duna. Colaborare ca la carte cu rezultate ca la carte. Va recomand tuturor să vă folosiți de experiența de nutriționist a lui Ramona. Nu veți regreta. Mii de mulțumiri Ramona!"
"Pentru sănătatea voastră și a copiilor voștri, consumați cu încredere sfaturi și rețete puse la cale de Ramona! Îți mulțumesc, draga mea, că ai fost singura persoană care mi-a redat viața, într-o perioadă ce îmi devenise aproape fatală. Să fii binecuvântată! Și să ai resurse să pui pe picioare cât mai mulți omuleți în nevoie! "
"Ramona este esențială în viața oricui tinde spre un stil de viață sănătos. În cele câteva luni de când colaborăm, m-a ajutat să țin sub control problemele cauzate de tiroidă, dar și cântarul 🙂 Acum pot face alegeri ”sănătoase”, corecte, fără să stau prea mult pe gânduri, mânânc alimente și preparate la care nu m-aș fi gândit vreodată, dar pe care nu le văd lipsind din meniurile mele viitoare. Mulțumesc pentru ajutor și pentru că te preocupi de toate detaliile minore, care fac diferențe majore!"