Consultanta nutritionala HoReCa

           Pentru ca o farfurie sa fie perfecta, este necesara folosirea unor ingrediente curate, proaspete, cat mai putin procesate, din surse sigure. Mai mult decat atat, intolerantele si alergiile cer o atentie sporita atunci cand vine vorba de alegerea locatiei unde se serveste masa. Apeland la serviciile de consultanta nutritionala HoReCa clientii tai se pot bucura de o experienta completa prin echilibrarea nutrientilor pentru fiecare preparat si/sau care pot satisface diverse restrictii dietetice: fara gluten, fara lactoza, paleo, vegan, raw-vegan, diabetici, etc.

 

            Daca detii un restaurant, hotel, o afacere care implică alimente (cofetărie, firmă de catering etc.) iti poti optimiza serviciile cu ajutorul:

 

  • Implementarii analizei nutrientilor in meniu. Acesta va cuprinde analiza completa a mancarurilor si bauturilor cu accent pe numarul de calorii, continutul de proteine, lipide şi acizi grasi saturati, glucide si zaharuri, fibre, sodiu si potentiali alergeni.
  • Analizei meniului (un raport generat cu privire la modul de maximizare a potențialului nutritional al meniului, sugestii si modificări ale meniului curent)
  • Realizarii unui meniu echilibrat din punct de vedere nutritional, in colaborare cu managerul de unitate si bucatarul sef
    seminare, workshop-uri interactive si ateliere de gatit in cadrul taberelor sau boot camp-urilor.

 

Cu ajutorul unui nutritionist, afacerea ta este la curent cu tendintele actuale ale nutritiei, sanatatii si sigurantei alimentare.